Att bli mammor

Alla inlägg den 21 april 2012

Av attblimammor - 21 april 2012 12:41

Ont! Jag har ont! Känns som ordentlig mensvärk eller växtvärk som det heter nu.. Men det är otroligt stressande att ha ont. Vill inte ta nån tablett heller om det skulle vara nått som är på väg att bli knasigt vill jag vara medveten om min kropp och hur den gör och vad som händer. 
Nu behöver det ju inte vara det värsta som händer utan det kan ju helt enkelt bara vara en "fis på tvär´n", men det känns inte ok iaf.. Försöker och inte stressa upp mig, hålla mig lugn och fokusera på allt annat. 

Det spelar ingen roll om jag ligger, sitter eller står upp så värker det.. Nere till vänster gör det ont...
Men det är ju så oxå nu, att så fort nått känns annorlunda med kroppen så blir man ju helt hysterisk!
Den som sa att ruvarveckorna är det värsta får ta tillbaka det, för det är dom här veckorna som är dom värsta.
2 dagar kvar tills vi ser Pricken och sen är det "bara" 4 vekor kvar tills vi passerar vecka 12.. 4 veckor = 4 veckor av hysteri modell värre!!

Ikväll ska jag ut i skogen på pubafton och titta när Frun ska spela. Skönt och göra nått annat än och sitta hemma i soffan och vara hysterisk! 
Har lixom inget sug att träffa folk och göra en massa saker nu.. Vet inte vad som hänt med mig. Tror det är känslan att alla "ser" på mig att det är nått som är annorlunda och eftersom vi inte vill vara offentlig riktigt än, så är det bättre att låsa in sig än att behöva få "konstiga" blickar! 
Man är ju lite knäpp!

Ovido - Quiz & Flashcards